ma - vrij 09:00u - 17:00u

 Axelsestraat 34 4537 AK Terneuzen  0115 61 75 00    Info@printandpress.nl   Facebook

paperize-your-imagination-zwrBB9E1E7D-134C-75BC-8C02-3977A571C570.jpg

Print- & drukwerk

Prints

Print and Press is het adres voor al uw digitale prints. Wij produceren in grote, maar zeker ook in kleine oplages losse prints. In zwart-wit en full colour. Op diverse soorten, diktes en kleuren papier.
Tien uitnodigingen voor de verjaardag van uw kind? Geen probleem. Honderd jaarverslagen, netjes ingebonden en wel? Wij verzorgen het graag en snel. Duizend folders voor uw bedrijf? Ook daar draaien wij onze hand niet voor om. 

Wij leveren graag voor u:
posters, flyers, nieuwsbrieven, kaarten, rapporten, boekjes, magazines, folders, brochures, visitekaartjes, briefpapier en vele andere soorten prints.

Meer weten over onze mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Afwerking

Naast het printen zelf verzorgen wij ook de eventueel gewenste afwerking.
Daarbij kunt u  denken aan:

  o  inringen met metalen wire-o
  o  inlijmen (fastback)
  lamineren
  vouwen
  nieten
  perforeren
  schoonsnijden (het wegsnijden van de witte randen, noodzakelijk bij
       aflopende ontwerpen)
  o  rillen (vouwen van dikkere papiersoorten voor bijvoorbeeld kaarten)

 Kopieën

In onze winkel staat een multifunctionele printer waar u zelf op mag kopiëren. Deze eenvoudig te bedienen machine kopieert vakkundig uw originelen. Verkleinen, vergroten, dubbelzijdig of enkelzijdig, met een nietje erdoor, geperforeerd, gesorteerd, de multifunctionele machine maakt het u gemakkelijk. En het is klaar terwijl u wacht!

U kunt op deze zelfbedieningsmachine ook kleurenkopieën maken. Heel handig en snel. Ideaal voor als u weinig tijd heeft en toch een kleurenkopie wilt. Geschikt voor het kopiëren van nieuwsbrieven, affiches, portretten, pasfoto's, tekeningen, collages en alle andere documenten waarin kleur een belangrijke rol speelt.

Deze service is volledig self service. U dient alleen aan te geven dat u wilt kopiëren. WIj zetten een teller aan zodat u niet hoeft bij te houden hoeveel stuks u kopieert. Daarna dient u zelf uw kopieën te maken. Indien u liever heeft dat wij het doen, houdt er dan rekenig mee dat u uw bestelling moet plaatsen en het op een later moment of de andere dag pas kunt ophalen.

 

Drukwerk

Voor hoge kwaliteit drukwerk kunt u ook bij Print and Press terecht. Bestel eenvoudig en snel uw orders bij ons en wij nemen alle romslomp uit handen. U geeft aan wat u nodig heeft en wij zorgen voor de rest. U krijgt van ons een berichtje zodra u uw drukwerk kunt afhalen. Zo simpel kan het zijn. 

Wij leveren onder andere:

  o  visitekaartjes
  briefpapier
  enveloppen
  doordrukformulieren
  flyers
  folders
  magazines
  postkaarten
  entreekaarten
  pennen
  glazen
  buttons
  ballonnen
  et cetera

Vraag gerust naar alle mogelijkheden, wij geven u graag advies op maat. U kunt hier ook eenvoudig een offerte aanvragen. 
Voor drukwerk gelden wel specifieke aanleverspecificaties. 


 

BOUWTEKENINGEN

GROOT FORMAAT POSTERS

GELEGENHEIDSDRUKWERK (HUWELIJK/GEBOORTE/UITNODIGINGEN)

PRESENTATIE & PROMOTIE

GRAFISCH ONTWERP & TEKSTEN