ma - vrij 09:00u - 16:30u

 Axelsestraat 34 4537 AK Terneuzen  0115 61 75 00    Info@printandpress.nl  

 

1140x400-px-homepage-header-typografieB72C3AE0-411A-794A-3211-094F73348ED9.png
1140x400-px-homepage-pinksteren-20248015A07D-5D54-5EBA-D9AE-E1C1686607B1.jpg

Trouw- en geboortekaarten

Trouwkaarten

Jullie trouwdag willen jullie natuurlijk delen met alle dierbaren. Een mooie uitnodiging voor jullie mooiste dag mag dan niet ontbreken. Print and Press heeft een uitgebreide collectie mooie, grappige, kleurrijke, chique, hippe en klassieke huwelijksuitnodigingen. 

En wie geen kaart uit een van onze catalogi kan vinden, kan bij ons terecht voor unieke one-of-akind ontwerpen. U mag het ontwerp uiteraard zelf aanleveren of het door ons laten verzorgen. En voor de finishing touch heeft u keuze uit een reeks aan luxe papiersoorten zodat uw kaart écht top of the bill wordt.

Wij hebben diverse collecties van BuromacBelarto en Family Cards

Meer weten? U bent van harte welkom in de zaak om de catalogi te bekijken en meer informatie op te vragen. Bovendien kunt u natuurlijk een of meerdere boeken mee naar huis nemen om op het gemak alle kaarten te bekijken en te vergelijken.

          

Geboortekaarten

Baby op komst? Bij Print and Press kunt u ook terecht voor uw geboortekaartje. Of u er nu 10 of 100 wilt, wij draaien met gemak uw unieke kaart. We hebben een uitgebreide collectie geboortekaartjes. Deze collecties worden regelmatig vernieuwd zodat u altijd keuze hebt uit de nieuwste trends in geboortekaart-ontwerpen. En of u nu gaat voor klassiek, eenvoudig, kleurrijk, retro, chique of uitbundig, alle stijlen zijn terug te vinden in onze catalogi.

Toch niet gevonden wat u in gedachten heeft? Geen probleem. Print and Press ontwerp graag voor u een uniek, one-of-a-kind kaartje. En u mag uiteraard uw eigen ontwerp aanleveren.  
Om uw eigen ontwerp helemaal tot zijn recht te laten komen hebben wij een mooie collectie luxe papiersoorten.

Meer weten? Stap gerust eens binnen en blader eens door onze catalogi. U mag uiteraard een aantal boeken mee naar huis nemen om op het gemakje nog eens alles goed te bekijken.

Hoe werkt het?

Kaart gekozen
Heeft u uw keuze gemaakt? U bestelt de kaarten bij ons. Wij laten deze dan zo snel mogelijk binnenkomen. Dat gaat doorgaans heel snel. Als op dag één uw kaart doorgeeft, is de bestelling op dag twee of drie al binnen. U krijgt dan een berichtje zodat u eventueel de enveloppen al kunt afhalen. 

De tekst en layout
Het ontwerp van de kaart (persoonlijke tekst, lettertypes, indeling) geeft u aan ons door. U kunt volledige input geven, alleen platte tekst of zelfs alleen de reeds bekende gegevens zoals trouwdatum, -tijd en -locatie of adresgegevens. U kunt uiteraard ook aangeven wat voor soort lettertype, kleur of indeling u mooi vindt. 

Met alle input die wij van u krijgen, maken wij een eerste opzet. U ontvangt dan een digitale proef die u controleert en beoordeelt. Met uw feedback passen wij het ontwerp indien nodig aan, net zolang tot het helemaal naar uw wens is. 

En dan?
In het geval van een huwelijksuitnodiging kunnen de kaarten na akkoord snel geprint worden. In het geval van een geboortekaartje staat het ontwerp klaar tot het moment dat de baby geboren is. Zodra u contact opneemt om de naam, datum, tijd en andere gegevens door te geven, passen wij het ontwerp aan en maken alles gereed voor spoedproductie. Dit houdt in dat de kaarten geprint worden op de dag dat uw de gegevens doorgeeft*. 

*Indien u 's middags pas de gegevens doorgeeft, kan het zijn dat de kaarten de volgende dag gereed zijn.