ma - vrij 09:00u - 16:30u

 Axelsestraat 34 4537 AK Terneuzen  0115 61 75 00    Info@printandpress.nl  

 

1140x400-px-homepage-header-typografieB72C3AE0-411A-794A-3211-094F73348ED9.png

Bouwtekeningen

Bouwtekeningen zwartwit

Print and Press print, kopieert en scant voor u al uw zwart-wit en kleurenplots. Van A2 tot en met A0+-formaat kunt u uw bouwtekeningen laten verwerken. Wij streven ernaar om uw tekeningen snel te leveren, want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat de tekeningen op tijd ter plaatse zijn. 

Bouwtekeningen full colour

Ook voor uw bouwtekening met kleurelementen kunt u bij Print and Press terecht. U levert uw hard copy af en binnen maximaal twee werkdagen heeft u uw kopieën in kleur. Ook digitale bestanden printen wij graag voor u in kleur. Of het nu om een gedetailleerde lijntekening met kleurenaccenten gaat, of een duidelijk gemarkeerd volvlak in kleur, onze professionele plotter draait zijn hand daar niet voor om.

 

Digitaliseren

Daarnaast kunt u uiteraard terecht voor het digitaliseren van uw tekeningen. Van A2 tot en met A0, uw tekeningen zijn bij ons in goede handen.

Bekijk hier onze standaardtarieven


Projecttarieven en mogelijkheden


Indien u een project heeft waarvoor u snel en voor bepaalde tijd tekeningen nodig heeft, kunt u altijd contact opnemen. Op basis van de duur van het project, een ruwe schatting van het benodigd aantal plots en de frequentie waarmee u ze nodig heeft, maken wij een speciale op maat gemaakte projectprijs. Indien gewenst nemen wij ook speciale scantarieven - voor het digitaal archiveren van uw project - kleinformaat afdrukken en tarieven voor bezorging op locatie mee. 

Meer weten?
Vraag gerust een offerte aan of maak eenvoudig een afspraak om uw wensen in een één-op-één-gesprek door te nemen.